AD-Erämaksu
AD-Erämaksulla saat aina 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa! Voimassa kuluttaja-asiakkaille tehtyihin kauppoihin.

Lue lisää

AD-Erämaksu
 • Tutustu AD-Autotarvikkeet 2015 -kuvastoon

  Autotarvikeluettelostamme löydät kaiken, mitä autoilija tarvitsee – tietysti edulliseen AD-hintaan! AD-varaosaliikkeistä saat asiantuntevaa opastusta ja juuri oikeat välineet autosi huoltamiseen.

  Avaa kuvasto

 • AD-autokorjaamot mukana PINS-etuohjelmassa

  AD-autovaraosaliikkeistä saat pinssejä autojen varaosista sekä lisävarusteista ja autonhoitotuotteista. AD-autokorjaamoista saat pinssejä autojen huolloista ja korjauksista. Pinssejä myönnetään vain yksityishenkilöiden käteis- ja korttiostoista.

  PINS on uudenlainen etuohjelma, jossa on mukana yli 300 partneria ja 400 verkkokauppaa. Voit kerätä pinssejä yli 30000 ostopaikasta Suomessa, ulkomailla ja netissä. Pinssejä voi käyttää heti ostoksiin Siwassa tai Valintatalossa tai niitä voi kerätä pidempään ja lunastaa niillä vaikka lomareissun 3000 vaihtoehdon palkintokaupasta. Pinssit ovat voimassa 3 vuotta. Katso kaikki PINS-ostopaikat, ota kaikki hyödyt irti ja liity ilmaiseen PINS-etuohjelmaan nyt osoitteessa www.pins.fi.

  Lue lisää

 • AD-Ajoturva

  AD-Ajoturva on apunasi ongelmatilanteissa joka päivä kellon ympäri. AD-Ajoturvan saat vuodeksi 49 eurolla tai AD-Autokorjaamon asiakkaana 39 eurolla. AD-Ajoturvan kautta hoituvat autosi hinaus lähimpään valtuutettuun AD-Autokorjaamoon, pienkorjaus tien päällä, taksimatka, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeittesi mukaan - kaikissa EU-maissa. Kokonaispalvelu autoilijalle, joka haluaa helppoutta ja huolettomuutta tien päälle. Lisätietoja saat myös AD-Varaosamyymälöistä ja AD-Autokorjaamoista.

  Lue lisää

 • AD-Erämaksu

  AD-Erämaksu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaalle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon autohuoltojen tai varaosien rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä.  AD-Erämaksu tarjoaa kuluttaja-asiakkaille 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

  Lue lisää