24 kuukauden lisäturva kaikkialla - veloituksetta!

AD-ketjun kansainvälinen 2 vuoden lisäturva kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa henkilöautoille tehdyt työsuoritteet ja asennetut osat - aina, kaikille ja veloituksetta!

Lue lisää

Lisäturva

Miksi AD?


AD-autokorjaamo tai AD-varaosamyymälä – Kaikkiin tarpeisiin

Jos tarvitset ripeää ja luotettavaa autokorjaamoa tai olet aktiivinen tee-se-itse-ihminen, niin AD on vaihtoehdoista laadukkain ja paras.

AD-autovaraosamyymäläketju myy laadukkaita auton varaosia sekä lisävarusteita. Huolloissa sinua palvelee AD-autokorjaamot. AD on Suomen ja koko Euroopan suurin alan ketju, joka myy ja markkinoi auton määräaikaishuolto- sekä korjauspalveluita, riippumatta auton merkistä tai iästä. Suomessa meillä on yhteensä yli 200 toimipistettä.


Edullisuus

Meidän mielestämme kaiken ikäisten autojen omistajilla on oikeus kohtuuhintaisiin huolto- ja korjauspalveluihin.

Valtuutetut AD-autokorjaamot ovat tavallisia merkkikorjaamoita reilusti edullisempia. Pyydä vaikka kirjallinen tarjous omasta autokaupastasi ja tule sen jälkeen meille. Meiltä saat myös alkuperäiset ja laadukkaat varaosat, jotka ovat tärkeä osa liiketoimintaamme. AD on Euroopan suurin asiakas lähes kaikille auton osia valmistaville tehtaille. Massiivisten volyymien mukaiset ostoedut näkyvät aina edullisina myyntihintoina. Vertaa hinnoittelua ja tule käymään. 


Nopeasti ja vaivattomasti

Kun autoilijan matkaan tulee mutka, se tulee aina yllättäen ja odottamatta. Siksi AD haluaa tehdä korjaamokäynnistäsi kaikin puolin nopeaa ja vaivatonta.

Auto pitäisi saada uudestaan liikenteeseen mieluiten heti. Meidän mielestämme viikkokausien jonottaminen autokorjaamoon on kohtuutonta. Valtuutetuista AD-autokorjaamoista huolto- tai korjausajan saa lähes poikkeuksetta nopeasti vain muutaman päivän varoitusajalla. Joskus jopa samalle päivälle. AD-autokorjaamoissa pyrimme hoitamaan tilatut työt yhden työpäivän aikana. Usein meillä on myös edullinen sijaisauto tarjolla sellaista tarvitseville asiakkaillemme. Pääset kätevästi asioille, töihin tai kotiin ilman välttämätöntä odottelua autokorjaamolla. Pyrimme myös saamaan auton kerralla kuntoon. Mikäli asiakaskäynnin yhteydessä autostasi löytyy yllätyksiä, varmistamme aina mahdolliset lisätyöt erikseen asiakkailtamme.


Alkuperäinen takuu säilyy

AD-autokorjaamoissa uudenkin auton takuu säilyy ennallaan. Asiointi meillä on kaikin puolin turvallista ja luotettavaa.

Käsitys siitä, että auton takuu säilyisi vain autokauppojen merkkikorjaamoissa on vanhentunut. Suomeakin koskeva EU-lainsäädäntö on varmistanut sen, että auton omistaja voi itse valita missä huollattaa autonsa ilman, että takuun voimassa pysymiselle aiheutuu minkäänlaista riskiä. Valtuutettu AD-autokorjaamo on hyvä ja edullinen vaihtoehto autokauppojen merkkikorjaamolle.


Yksilöllistä palvelua

AD-autokorjaamoista ja AD-varaosamyymälöistä saat tutkitustikin parasta palvelua. AD-autokorjaamoissa se tarkoittaa sitä, että työn suorittanut mekaanikko asioi myös asiakkaan kanssa.

Työn suorittanut mekaanikko tietää ja kertoo mitä autollesi on tehty. Hän käy myös huolellisesti laskun läpi asiakkaan kanssa. Tyytyväinen asiakas on meille tärkeintä, koska haluamme tarjota autoilijan matkaan yhden mutkan vähemmän. AD- varaosamyymälässä työskentelee koulutettuja ja kokeneita varaosamyyjiä, jotka osaavat auttaa vaikeimpienkin ongelmien kanssa. Kysy rohkeasti neuvoa asiantuntijoiltamme. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan.


Ympäristövastuu

AD-autokorjaamoissa ympäristön ajatteleminen ja vastuullisuus kuuluvat normaaliin liiketoimintaan. Hoidamme kaikki ongelmajätteet asianmukaisesti ja normeja noudattaen.

Kierrätämme metallijätteen, käytämme vähemmän ympäristöä kuormittavia kemikaaleja, keräämme jäteöljyn talteen ja toimitamme sen asianmukaisesti eteenpäin. Asiakkaat voivat halutessaan jättää vialliset käynnistysakutkin meille. Hoidamme ne kierrätykseen, veloituksetta.


Paikallinen – suomalainen – eurooppalainen

Jokainen AD-autokorjaamo ja AD-autovaraosamyymälä on täysin itsenäisen suomalaisen pienyrittäjän omistama.

Useimmiten yrittäjällämme on yksi oma toimipisteensä. Siksi kukin vastaa maineellaan koko toiminnastaan, jonka vuoksi palvelumme on erinomaista. Muissakin Euroopan maissa on AD-autokorjaamoita ja AD-varaosamyymälöitä. Yhteensä jo yli viisi tuhatta. AD International on yhdistävä tekijä, tietolähde, kumppani ja kilpailukyvyn varmistaja. AD on paikallinen ja suomalainen, mutta samalla kuitenkin eurooppalainen alan suurin ketju.


Lisätietoja: www.ad-europe.com